Nieuwe site, nieuw dagboek

Hier zijn we (weer)

Met de lancering van onze nieuwe websites starten wij ook met ons nieuwe dagboek met verhalen uit het verleden tijdens ons reizend leventje door Europa. Wij mochten honderden gasten ontvangen op even zoveel reizen door Europa en dat levert heel heel heel veel verhalen en anekdotes op. Velen hebben wij opgeschreven, sommigen al gedeeld, maar velen staan nog in een boekje. Volg ons op Facebook en je krijgt automatische updates van ons dagboek. Of kom natuurlijk gewoon af en toe terug.

Nieuwsflitsen

Niet alleen de oude en nieuwe dagboekverhalen maar ook natuurlijk nieuwsflitsen over nieuwe samenwerkingen, partners, bestemmingen en nieuw ontworpen reizen. En dat beloven er veel te zijn in 2018. Er staan maar liefst 10 nieuwe samenwerkingen op stapel met veel nieuwe schoolreis bestemmingen, wintersportreizen voor scholen en incentives voor bedrijven. Na 12 jaar reizen ontwerpen en uitvoeren was het tijd voor een grote opschoning en vernieuwing van ons aanbod, ondanks dat wij bijna al onze oude bestemmingen in het aanbod houden.

Een tipje van de sluiter:

Nou, we verklappen niet teveel, hou ons in de gaten, maar het beloofd wat te worden. Wat te denken van een betaalbare wintersportreis naar een van de grootste skigebieden van Oostenrijk, nieuwe incentivelokaties in Europa, een nieuw roadtripconcept met de wild-campers.

Tot gauw!

#incentivereizen #nieuwaanbod #outdoor #schoolreis #werkweek #europa #bedrijfsuitje #teamuitje

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square