25!MOVINGFOOD MINI-FESTIVAL

14

Maart

Datum: een zomerdag

Duur: 8 uur

Maandag, 16:00pm - 24h00pm

Aantal: 220 personen

Lokatie: Zuid Holland

Tijd: 16:00 - 24h00

Doelstelling

Een personeelsevenement ter ere van 25-jarig Jubileum, waarbij dank, motivatie en stimulatie centraal staat. Elkaar ontmoeten buiten de dagelijkse habitat tijdens uw eigen bedrijfsfestival. Onze eventmanagers verzorgen en bewaken het evenconcept en zorgen voor een vlekkeloos verloop.

Setting

Verscholen in een uithoekje van Zuid-Holland ligt deze prachtige natuurlijke lokatie, aan het water, met grote grasvelden, een standje, een watersportclub en een mooi beachpaviljoen. De ideale lokatie voor 25!MovingFoods. Het thema doet recht aan de doelstellingen: ontmoeting en dank, samen bewegen, sporten, inspannen en tegelijk genieten van elkaar, het eten en de ontspanning.

BEWEEG! MOVING!

Een diverse doelgroep, verschillende leeftijden, karakters, interesse,  dus een multi-divers keuzeprogramma met sportactiviteiten en workshops waaronder waterskiën, boogschieten, yoga, dans, djembespelen, kickboksen, kanovaren en schilderen. Een fantastische inspirerende carrousel met na afloop.

EET! FOOD!

Sfeervolle foodtrucks in mini festivalopstelling, waar mensen onder de grote partytent konden genieten van wraps, hamburgers en indische hapjes. Uiteraard met live muziek en sfeervolle inrichting met loungekussen en zitjes.

Een uniek event op een bijzondere lokatie met een eigentijds en avontuurlijk karakter, een eigen bedrijfsfestival met uw thema, uw bedrijfssfeer en ons creatieve sausje. Van zeer kleinschalig tot reusachtige opzet voor 2500 personen. Hoe gaaf!