"Avonturen delen"

PRIKBORD ACTIEVE SCHOOLREIZEN

Outdoorweek Franse Alpen

6-daagse schoolreis

Prijs vanaf € 389,00

Neem een lange adem en geniet van de frisse Alpenlucht: welkom in de Franse Alpen, in het arrondisement Briancon, omgeving van het plaatsje Guillestre. In het hart van de Alpen bevindt zich deze schitterende vallei, gevormd door de rivieren de Durance en de Guil. Een overweldigende diversiteit aan natuur, van de besneeuwde toppen van het nationale park de Ecrins tot de groene bossen van de Queyras. Het land van Guillestrois biedt een scala aan culturele, sportieve en recreatieve activiteiten, van canyoning tot raften. Een klassieker in ons aanbod, een plek waar we ieder jaar weer vele groepen mogen ontvangen.

Outdoor & Beach Sardinie, Italie

6-daagse schoolreis

Prijs vanaf € 550,00 pp

Wow, wat een originele eiland bestemming, Het Italiaanse eiland Sardinie, ingeklemd tussen Sicilie en Corsica, al sinds 2012 ons nieuwe pareltje. Hagelwitte stranden, helblauwe zee, Italiaanse cultuur, outdoor, van canyoning tot nightcaving, watersporten, zeilen, super, catamaran…. vanuit een gezellige camping aan de Oostkust. Wow, echt gewoon te gek.

Outdoor Natuurlijk Ardennen

3-4 daagse schoolreis Belgie

vanaf 149,00 pp

Bomal sur Ourthe is een klein, pittoresk dorpje, gelegen aan de rivier de Ourthe, bij de bekende plaatsjes Durbuy en Barvaux. Uiteraard in het hart van de Belgische Ardennen. De lokatie en de omgeving rond Bomal zijn uitermate geschikt voor schooltrips voor groepen vanaf 20 personen. Grotere groepen is mogelijk in roulatiesysteem. De accommodatie is mooi afgelegen (geen overlast van onze groep of van andere grote groepen) met een eigen kampeerveld inclusief kampvuurplaats of vuurkorven. Het echte kamperen op een kleine accommodatie, goed verzorgd, weg van de massa belangrijker, de mogelijkheden tot activiteiten zijn bijna eindeloos en dichtbij, waardoor het programma makkelijk kan worden verlengd, verkort of uitgebreid. Let's go !

Schoolreis Gorges du Verdon, Frankrijk

6-daagse reis Castellane

vanaf 459,00 pp

Onze eerste en daarmee oudste bestemming, een ware klassieker in ons zo geliefde stadje Castellane en de Gorges du Verdon, Zuid-Frankrijk. Castellane is een eeuwenoud dorpje aan de route Napoleon met een authentieke uitstraling en op het dorpsplein ons traditioneel franse hotel, waar de tijd soms wel lijkt stil te staan. Volop mogelijkheden, sfeer en beleving. Natuurlijk mag de intensieve maar onvergetelijke hike door de kloof niet ontbreken. Franser dan dit kunnen wij het niet maken, wel makkelijker.

Outdoor Schoolreis Franse Alpen

6-daagse reis Guillestre

vanaf 450,00 pp

In het hart van de Franse Alpen, tussen Embrun en Briancon vonden we dit plekje, verscholen achter de huisjes van het schattige bergdorpje Guillestre, in een bosrijke omgeving. Onze herberg (Auberge Jeunesse) is prachtig gelegen aan een rustige straat, eenvoudig van inrichting, maar degelijk, budgetvriendelijk en logistiek perfect voor het outdoorprogramma. Voor wie op zoek is naar outdoor en avontuur, de perfecte bestemming. Met het comfort van Binnen slapen en het plezier van buiten spelen….

Outdoor 3-daagse Luxemburg

3-daagse reis

vanaf 289,00 pp

Laat u betoveren door een verblijf in Luxemburg, een kosmopolitisch land en haar golvende landschap dat aan Zwitserland doet denken. Mullerthal is bovenal een uitzonderlijke biotoop gekenmerkt door ontzaglijke rotsformaties. De compositie van rotsen en hun erosie hebben het landschap dat zo typisch is voor het Luxemburgs Klein Zwitserland geschapen. De voetpaden van het Mullerthal, die bezaaid zijn met rotsformaties met rare namen - Piteschkummer, Geyerslay of Hohllay, om er maar enkele te noemen – leiden door velden en bossen te midden van een zo goed als ongerepte natuur.  Een onverwacht mooie bestemming.

Jura Experience Frankrijk

6-daagse schoolreis

vanaf 359,00 pp

U wilt naar Frankrijk afreizen, het franse leven proeven maar u heeft maar een beperkt budget of beperkt in de tijd ? Dan is de Jura Outdoor Experience ideaal. Op slechts 700 km van Nederland bent u in korte tijd op de bestemming, maar wel in het fantastisch glooiende berglandschap van de bekende Franse Jura. Vanuit uw basecamp op onze natuurlijk gelegen camping geniet u van diverse outdooractiviteiten. Door de beperkte reistijd is deze reis ook voor korte tijd ideaal, bijvoorbeeld een 5-daagse reis.

Ardennen Adventure Schoolreis

3 of 4 daagse reis

Prijs op aanvraag

Jarenlang mochten wij vanuit onze vaste uitvalsbasis in Comblain het outdoorpaviljoen bewonderen. Een perfecte lokatie ongeveer 3-4 uur rijden vanaf Nederland. Comblain Fairon is een klein gehucht, tussen Hamoir en Comblain au Pont. Het paviljoen ligt direct aan de Ourthe. Al onze activiteiten bevinden zich op loopafstand van het paviljoen. Hierdoor krijg je een mooi dagprogramma, waarbij de groepen de gehele dag op pad zijn, in beweging, op zoek naar avontuur. Onze activiteiten zijn bijna onbeperkt, van klimmen in een mooie steengroeve tot een spectaculaire grottentocht. Let's go ?

Please reload