"Roadtrips en een glimlach delen"

ECHT SAMEN, ECHT LIVE, PUUR

De wereld van sociale media staat er bol van, quotes op instagram of twitter, over echte vrienden en liefde voor elkaar, waarmee men wil elkaar inspireren en terecht en het werkt. Maar soms zijn wij het 'zat' en verlangen we naar puur. Herkenbaar ? Echte avonturen, live...het creëren van die echte momenten samen, natuurlijk, avontuurlijk, samen delen, lachen, intens beleven, kan alleen in de echte wereld. Wij dromen mee en creëren die mooie friends-trip met unieke invulling, intens en puur.  Een roadtrip met de wild campers? of outdoorreis naar Oostenrijk? of een lift adventure Frankrijk? Fantasie en dromen zijn sterke raadgevers.

Verrassend met gevoel

Het bekende dilemma, wat gaan we dit jaar doen. Voor jouw hechte vriendengroep, gezellige sportteam of jouw knusse familiegroep. Herkenbaar ? Bowlen, weekendje Ardennen, skien in Sauerland of huisje huren in Drenthe. Heel tof en ongetwijfeld supergezellig  maar wat dacht je van Avontuurlijk Ibiza, Cultuurexperience Ierland, Lapland of ultieme Europa Roadtrip naar de Franse Alpen ? Met invulling en op maat ? Te duur…Misschien veel geld, maar het is op maat, flexibel, uniek en aanpasbaar. Dus 'give it a try'

Leg ons je wens of gedachte voor,  niet geschoten is altijd mis. Niet waar?

Op Maat

Al 25 jaar crossen wij door de wereld, zowel privé als zakelijk, onze indrukken, contacten en impressies zijn de basis voor uw unieke trip. Wij kennen de weg. Iets concreter ? Glamping-trip: Canyoningen en raften in de Franse Alpen in combinatie met glamping, dus de avonden bij het kampvuurtje of de BBQ. Of een feel&real roadtrip, met een yogaworkshop, djembeclass, mountainbike en een sportklimavontuur. 

Wij zijn masters in het koppelen van lokatie, accommodatie en invulling en die fancy klinkende unieke naam zal iedereen nieuwsgierig maken.

Wij nemen de gitaar en songboeken mee. Beloofd.  

Afstemmen ?

Oops, herken je het "probleem" ? Allerlei leeftijden, zoveel wensen, vele invalshoeken, iedereen wil wat anders. Niet iedereen even sportief ? Niet iedereen een yoga-fan ? Niet iedereen een partyanimal…Niet allemaal liefhebbers van kamperen of juist dat luxere hotel. 

En toch moet iedereen mee en happy zijn?

 

Welkom bij TVT, dit is onze dagelijkse bezigheid en we houden ervan.

Het afstemmen van onze programma's, accommodatie en invulling, passend bij de gehele groep. Combi & keuzeprogramma's zijn de sleutel tot een succesvolle roodtrip met vrienden, vrijgezellen of familie.

maar niet teveel hoor,  niet alles 100% afstemmen. De groep moet soms ook een beetje uit balans raken, verrast worden, beetje uit de comfortzone…dat creëert de vibe die we zoeken.

Gisteren nog vonden we een vliegticket retour voor 42 euro naar Salzburg. Dan is een tripje Oostenrijk met volop avontuur toch binnen handbereik. Misschien.

PRIK

PRIK

PRIK