"Avontuurlijke verbazing"

PRIKBORD INCENTIVES & EVENTS

Kick Off Aragon Spanje

4-daagse reis

vanaf € 449,00 pp

De Spaanse Pyreneeën kenmerkt zich door de combinatie van een ruige natuur, gastvrije Spanjaarden, een fantastisch klimaat en de volkomen rust. De oude dorpjes, landelijke sfeer, de ruige natuur en het authentieke karakter van de streek geven u een speciaal gevoel. Echt op reis ! Het altijd zomerse klimaat in de Spaanse Pyreneeën is fantastisch! ​

Funsport Incentive Oostenrijk

4 daagse incentivereis

Prijs op maat

Dit schitterende authentieke oostenrijkse chalet, een voormalige boerderij, is onze uitvalsbasis voor een unieke incentivereis. Weg van het geijkte paden, op naar het vreemde en verrassende. Een ontdekkingstrip langs onbekende activiteiten. Ooit gehoord van Zorbing of Mountaincarten...Of met de Segway offroad rijden ? Helemaal te gek, goed voor een hoop lol, vandaar de gekozen naam Funsport Experience.

Skireis voor Bedrijven

4-7 daagse wintersportreis

Prijs op aanvraag

Er zijn maar weinig plekjes zoals deze en wij kennen ieder detail. Hartje Salzburgerland, aan de rand van gezellig Flachau, op loopafstand van de piste en het centrum. Een sfeervol, authentiek oostenrijks chalet, netjes verzorgd fully catered, tot 26 personen. Met een eigen gezellige tube, een zit en leeskamer, een skiraam en 12 kamers (van 1-3 persoons). Op zoek naar een chalet voor uw groep inclusief verzorging, skipassen, tripleader….en natuurlijk in Flachau….met de geweldige teaser: de modelavond inclusief traditioneel oostenrijks eten op de berg.

Welness & Actief Ardennen

3-daagse incentivereis

vanaf € 289,00 pp

Wij heten u welkom op dit schitterende en intieme vakantie- en welnessdomein in de Belgische Ardennen. Vlakbij bekende dorpjes als Barvaux, Durbuy en Aywaille ligt een fantastisch domein, waar u in alle luxe kunt genieten van de wellness, de natuur, het sportieve en het aangename. Het domein staat voor ontspanning, wellness en relaxatie.  Want hoe lekker is het om na het actieve een duik te nemen in een bad of een uurtje sauna. Wij combineren het actieve en sportieve met het luxe en comfortabele van deze accommodatie. Kortom: outdoor & wellness.

Meetings & Kick Off programma

1 of meerdaags event

Prijs op aanvraag

Een meeting, kick-off, personeel event, vergaderarrangement of een B2B-event. Allen evenementen en incentives die draaien om mensen en intermenselijke relaties. Relaties met doelstellingen van ontmoeten, beleven, motiveren, verkopen. Uw doelstelling is voor ons de spil in het event. Wij vertalen uw doelstellingen in een origineel en uitdagend format en deze vertaling vormt de basis voor uw concept. Van A tot Z, met oog voor detail.

Roadtrip Experience Europe

6-daagse roadtrip

vanaf € 650,00 pp

Het ultieme roadtrip avontuur met voor uw groep. Wij hebben het en hoe! De roadtrip als onderdeel van het programma. Samen op pad, samen exploreren, met outdoor en avontuur. Rijd jouw team on the road in the guiterman, the mountain, the surfdude of toch in de waterfall? Zo maar de namen van deze Wild campers. We creëerden het deze roadtrip experience met Wild Campers.nl... Toet toet, here we go

Please reload