OUTDOOR SCHOOLTRIP FRANSE ALPEN

11-16

MEI 2017

Datum: 11 - 16 mei 2017

Duur: 6-daagse Actief

Lokatie: Franse Alpen

Aantal: 62 personen

Vertrek 11 mei om 18h00

De start

In alle vroegte, maar net al in het zonnetje ontvangen wij onze schoolgroep, 85 knotsgekke kids voor onze meest populaire outdoor-schoolreis in Frankrijk. Welkom in ons supertoffe basecamp, aan de oever van de Durance, hartje franse Alpen. De gezellige tipitenten worden ingericht en bij de welkomstlunch wordt het programma uitgelegd en de groepen ingedeeld. Twee groepen starten met raften, ideaal vanaf de camping. De andere twee groepen gaan ook nat worden tijdens het canyoningen. Al glijdend en springend en afseinend een kloof verkennen.

Outdoor & Adventure

De dagen die volgen worden gevuld met spectaculaire activiteiten als klettersteigen, klimmen, abseilen, hike, boogschieten, teambuildinggames, een barbecue en met als klap op de vuurpijl een bergwandeltocht met een echte bivak uitkijkend over de vallei. Koken op het kampvuur, je eigen tentje maken, buitensloten. Kortom survival tot de max. 

Highlights

Samen leven, kamperen en koken in het gezellig basecamp, prachtige camping aan de rivier, sportieve en avontuurlijke activiteiten waaronder raften, klettersteigen en canyoning, comfortabele busreis, professionele instructeurs, goede materialen. En natuurlijk iedere avond kampvuur met marshmallows.

"Het was een wens een reis te organiseren voor onze groep waarbij ze intensief samenleefde, uit de comfortzone en met oog voor elkaar. En wat was het tof. Een gezellig kamp, zeer ervaren team instructeurs en iedere avond kampvuur. Wat wil je nog meer. Ons droompje is dus tijdens ons verblijf in de Alpen uitgekomen. Al voor het zevende jaar. Haha. Dank weer en tot volgend jaar"