"Adventure is only real when shared"

DE ACTIEVE SCHOOLREIS SPECIALIST 

Als organiserend docent heeft u een 'zware' taak. Het organiseren van een mooie reis voor uw leerlingen, met de gebruikelijke beperkingen in budget, tijd en mogelijkheden. Wij denken graag met u mee, ook wanneer uw budget even wat te krap is, de groep te klein voor een busreis, u speciale wensen heeft, we gaan ver, maar we zullen nooit concessies doen ten aanzien van het programma, het karakter van de reis en de beleving voor de leerlingen.

Excuus voor deze houding, wij organiseren een beleving, niet zomaar een reis  Daar staan we voor!

Flexibel & Mobiel

Wij bieden reizen door heel Europa, van Belgie, tot Frankrijk, Italie, Sardinie. Veelal op vaste bestemmingen waar wij al jaren komen, maar vaak ook op nieuwe lokaties, op aanvraag van onze klanten. De gehele organisatie (van bussen tot aanhangers) is ingericht op mobiliteit en flexibiliteit. Dat maakt ons tot de meest allround aanbieder van outdoorreizen door heel Europa. 

Dus ooit op die ene gave plek geweest op vakantie...roep maar en laat ons exploreren. Of toch maar onze klassiekers zoals Belgie of de Franse Alpen.

Gezellig & Professioneel

Van onze 65 instructeurs tot onze transportmiddelen tot ons depot met buitensportmaterialen...wij dragen zorg voor een strakke en professionele uitstraling. Onze instructeurs zijn allen opgeleid met de juiste diploma's (EHBO, CIOS, Outdoormanagement, Canyonguide, IRF Raftguides, enz) en bovendien dankzij vele interne trainingsdagen garanderen wij een professionele en betrouwbare organisatie. Vooraf en op lokatie. TVT werkt enkel met geselecteerde en vaste buitensportpartners voor het uitvoeren van haar programma's. 

Onze basecamps richten we in met oog voor gezelligheid en functionaliteit. Naast de voldoende zitplekken, koelkasten, keukeninrichting, de praktische zaken, kunt u dus ook gekleurde lampjes, banners en vlaggetjes verwachten. Klein detail ,maar huiselijk en knus.

Punctueel en verzorgd

De basis van een goed programma begint voor ons bij de beleving voor de leerlingen. Hebben ze afwisseling, een goede balans tussen inspanning en ontspanning, hebben ze een mooi dekkend programma...al onze keuze baseren wij op de experience. Wij dragen zorg voor een straks tijdschema, een goede logistieke planning en een correcte communicatie en samenwerking met de docenten. Iedere avond doen we een evaluatiemomentje. Even de dag doornemen, algemene dingetjes en natuurlijk de dag morgen doornemen. Dat geeft rust en vertrouwen.

PRIK

PRIK