"Motivatie & Loyaliteit"

REALISEREN VAN WENSEN EN DROMEN

Ieder bedrijfsevenement is een kans op meer, een kans om te groeien, mensen aan je te binden, targets te halen en doelen te stellen. Of het nu gaat om een productpresentatie, een company-meeting, een vergadermoment of een incentivereis. U wilt als bedrijf imponeren en indruk maken op uw klanten met uw producten of diensten, dus waarom niet dezelfde insteek bij uw incompany-events. Uw personeel echt imponeren, echt belonen. De weg ernaartoe is even belangrijk als het daadwerkelijke evenement of bedrijfsreis. Althans zo voelen wij het. Kant en klaar bestaat bij ons niet, maar onze creatieve geest, avontuurlijke drift zullen uw event inspireren en u als organisator ontzorgen.

Creatief & Passie

Klanten gaan pas van uw bedrijf houden als uw personeel dat doet. Motiveren, stimuleren en belonen zijn key-elements tot een juiste mindset en sterke loyaliteit. Als ondernemer droom je vanuit passie voor je bedrijf en heb je wensen voor de toekomst. Gooi uw wensen op tafel, deel uw dromen, laat ons creatief zijn en meedenken. Onze passie voor evenementen met een avontuurlijke inslag laat uw idee tot leven komen. Belonen en bereiken liggen in elkaars verlengde en wij zoeken de allermooiste balans. 

Dus in de ochtend werken aan de doelstellingen en targets voor het nieuwe jaar en de middag optimaal teamwork in een raftboot op de Soca rivier ? Ja klopt, dat is in Slovenie.

Ontzorg & Professioneel

Ons doel is u en uw bedrijf maximaal te laten genieten en profiteren van uw meeting, incentive of vergadering. Een optimale focus houden op uw eigen bedrijfsdoelen, sociale contacten en geen aandacht verliezen aan randzaken. Vertroebeling van uw focus, noemen wij dat. Daar zijn wij voor. Wij zorgen voor rust in de organisatie, stroomlijning, punctualiteit… kortom ontzorging.

Wij combineren zo graag,  ontspanning en inspanning, werk en plezier en vind zo optimaal resultaat voor iedereen en niet alleen voor thrillseekers.

Dus een luxe verblijf in de Ardennen met wellness en vergadermogelijkheden met een keuzeprogramma voor wie wat wil: Workshop yoga, rondje kajakken of toch maar een wandeling met GPS ? Of toch naar Guernsey? Uniek verblijf op een eiland, een frans-engelse cultuurtrip, oude bunkers bezoeken, klifwandelen…oja, Guernsey is een Engels kanaaleilandje voor de kust van Frankrijk.

Verras & Flexibel

Iedereen houdt van verrassingen, niet waar ? Waarom het geijkte pad zoeken en een weekendje Istanbul doen of een vergadermeeting bij een hotel langs de A12. Mensen overdonderen, verrassen en uit hun dagelijkse habitat trekken inspireert vaak, inlokt enthousiasme en creativiteit en zal zijn weerslag hebben op uw bedrijfsdoelen.

 

Dus waarom geen meeting in 'ons' fantastische wintersport chalet in Oostenrijk, een produktpresenatie in een kasteeltje in Duitsland of een incentivereis naar Sardinie op een oude agriturismo.

PRIK

PRIK

PRIK